keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

PATH OF GODS

Tehtiin Italian reissullamme vaellus nimeltä Path of Gods. Reitti kulkee Amalfin rannikon viertä ylhäällä vuoristossa. Muistaakseni tämä kyseinen vaellus oli luokiteltu yhdistä maailman kauneimmista vaellusreiteistä. Voin allekirjoittaa. Kuviin on todella vaikea saada taltioitua paikan upeutta ja korkeutta, mutta näkymät reitillä oli ihan tajuttoman hienot. Reitti on vaikeakulkuista ja suurin osa matkasta on nousua tai laskua.

Matkalla meille sattui myös vastoinkäymisiä. Eksyttiin reitiltä muutamaan otteeseen, joten myös kilometrejä kertyi odotettua enemmän. Vaelluspäivänä lämpötila oli yli 30 astetta ja mukana pystyi kantamaan rajallisen määrän vettä. Meillä kaikilla oli jonkinasteinen nestehukka, kun päästiin vaelluksen loppuun. Mulla itsellä nyrjähti myös nilkka aika pahasti. Onneksi vasta ihan lopussa, koska en päässyt enää kävelemään sen jälkeen ja jouduttiin tilaamaan taxi.

Loppuhyvin kuitenkin ja vaellus oli upea kokemus. Jos joku harkitsee kyseistä vaellusta niin suosittelen PALJON vettä, kunnon tankkausta ja ehkä hiukan viileämpää päivää :D.


-JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti